NIEUWS 2019

Wij hebben momenteel een vacature :
CNC-FREZER

Functie-omschrijving :
de medewerker die wij zoeken zal in een team samen met frezers, draaiers, monteurs en engineers gaan werken aan gevarieerde en steeds nieuwe opdrachten. Het compleet vervaardigen van fijnmechanische onderdelen, prototypes of kleine series tot compleet product als spanmallen en speciaalmachines.

Wij vragen :
Je bent gedreven en enthousiast met inzicht in techniek, ervaring met CNC-frezen/CAM-programmeren en hebt ambities om je hierin verder te ontwikkelen. Goede contactuele eigenschappen, samen kunnen werken met collega's en het passen in ons huidige team, vinden wij heel belangrijk.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, tel. 0493 312788
Bij vragen schroom niet om contact met ons op te nemen, Maarten Voss tel. 0613 45 23 44


__________________________________________________________________________________


MAAK 'T IN METAAL 
Onlangs hebben een aantal groep 7 leerlingen van scholen uit Asten en Deurne Via Engineering bezocht. Het doel van dit bezoek was om de jeugd kennis te laten maken met / enthousiast te maken over de verschillende takken binnen de metaaltechniek. De tendens is dat er steeds minder jeugd voor een beroep binnen de metaaltechniek kiest, dit mede omdat er een vertekend beeld bestaat over werken binnen de metaaltechniek. Door te laten zien wat er binnen de metaaltechniek allemaal mogelijk is en hoe innovatief onze branche is willen wij de jeugd interesseren.
Website door Buro TARGET