NIEUWS 2018

We zijn per direct op zoek naar een
WERKPLAATSMEDEWERKER (CNC-frezer)
voor het vervaardigen van onze producten.

Functie-omschrijving :
De medewerker die wij zoeken zal in een team samen met de frezer, draaier, monteur en engineers gaan werken aan gevarieerde en steeds nieuwe opdrachten. Het compleet vervaardigen van onderdelen, prototypes of kleine series tot compleet product als spanmallen en trimstempels.

Wij vragen :
Ervaring met CNC-frezen is een pré, maar mocht je de ambitie en wil hebben je hierin te willen ontwikkelen, dan zijn wij zeker naar jou op zoek! Je bent iemand met passie voor het vak en weet de kwaliteit van de producten te waarborgen. Je bent gedreven en enthousiast met inzicht in techniek. Goede contactuele eigenschappen, samen kunnen werken met collega's, het passen in ons huidige team, vinden wij heel belangrijk.
 
Voor informatie kunt u bellen met Frank Voss, tel. 0653 92 96 50 


Graag je reactie telefonisch of schriftelijk met cv richten aan :
VIA ENGINEERING DEURNE
Dr.H.van Doorneweg 38, 5753 PM Deurne
Of per e-mail : frank.voss@viaengineering.nl


__________________________________________________________________________________


OPEN DAG op zondag 25 februari 2018

Een 14-tal bedrijven in de gemeente Deurne hebben op deze dag van 11.00-16.00 uur onder het motto MAKE IT HAPPEN hun deuren open gezet voor het publiek. Het was een groot succes ! Niet alleen mensen met oog voor techniek maar ook belangstellenden, familie en buurtgenoten, mensen die zomaar een binnen wilden kijken hebben ons bedrijf bezocht.

__________________________________________________________________________________


MAAK 'T IN METAAL 
Onlangs hebben een aantal groep 7 leerlingen van scholen uit Asten en Deurne Via Engineering bezocht. Het doel van dit bezoek was om de jeugd kennis te laten maken met / enthousiast te maken over de verschillende takken binnen de metaaltechniek. De tendens is dat er steeds minder jeugd voor een beroep binnen de metaaltechniek kiest, dit mede omdat er een vertekend beeld bestaat over werken binnen de metaaltechniek. Door te laten zien wat er binnen de metaaltechniek allemaal mogelijk is en hoe innovatief onze branche is willen wij de jeugd interesseren.
Website door Buro TARGET