NIEUWS 2017

Ter versterking van ons huidige team komen wij graag in contact met
een CNC-FREZER
voor het vervaardigen van onze producten.

Functie-omschrijving :
In een team samen met de frezer, draaier, monteur en engineers willen werken aan gevarieerde en steeds nieuwe opdrachten. Het betreft protoypes of kleine series tot compleet product als spanmallen.

Wij vragen :
Goede contactuele eigenschappen, samen kunnen werken met collega's vinden wij heel belangrijk, het passen in ons huidige team. Je bent gedreven en enthousiast met inzicht in techniek, ervaring met CNC-frezen en hebt ambities om je hierin verder te ontwikkelen.
Wij werken met Heidenhainbesturing en One-CNC.

Voor informatie kunt u bellen met Frank Voss, tel. 0653 92 96 50 


Graag je reactie telefonisch of schriftelijk met cv richten aan :
VIA ENGINEERING DEURNE
Dr.H.van Doorneweg 38, 5753 PM Deurne
Of per e-mail : frank.voss@viaengineering.nl


__________________________________________________________________________________MAAK 'T IN METAAL 
Onlangs hebben een aantal groep 7 leerlingen van scholen uit Asten en Deurne Via Engineering bezocht. Het doel van dit bezoek was om de jeugd kennis te laten maken met / enthousiast te maken over de verschillende takken binnen de metaaltechniek. De tendens is dat er steeds minder jeugd voor een beroep binnen de metaaltechniek kiest, dit mede omdat er een vertekend beeld bestaat over werken binnen de metaaltechniek. Door te laten zien wat er binnen de metaaltechniek allemaal mogelijk is en hoe innovatief onze branche is willen wij de jeugd interesseren.
Website door Buro TARGET